Hollands/Belgisch buffet 3, DITISLUXE € 21,50 PP
Koud :
Luxe rundvleessalade met gevulde eieren en tomaten gevuld met vleesmousse
Pastasalade met beenham, broccoli, mais en een dressing
Griekse salade van tomaat, fetakaas, olijven en een citroendressing
Gerookte Couburger geserveerd met een variatie aan meloen
Visplateau met een salade van krab, gegarneerd met Hollandse garnalen,
gerookte forelfilet en zalm met een zachte sherrysaus
Kaasplateau met Franse roombrie, rambol noit (noot), Bleu d’Auvergne en kernhem aangevuld
met grove pate van peer en veenbessen, geserveerd met Cumberlandsaus
Warm :
Gebraden varkenshaas in zachte mosterdsaus met champignons, ui en room
Gemarineerde en gegrilde kipfilet in satesaus
Gebraden kipfilet in lichte sojasaus met bamboescheuten, chinese paddestoelen, paprika, sesam en sugar snaps.
Verder :
Gekookte witte rijst met groentengarnituur
Bruin en wit stokbrood, ciabata met kruidenboter