Hollands/Belgisch Buffet 2, DITISMEER € 17,50 PP
Koud :
Aardappel/speksalade met gevulde eieren en garnering
Een grote variatie aan vers gesneden rauwkostsalades met passende dressings
Een plateau met rolletjes beenhesp met daarin een asperge
Gekookte ardennerham, geserveerd met een variatie aan meloen
Kaasplateau met diverse artisane kazen, geserveerd met stroop
Een combinatie van Bourgondische- en Beau berrie pate met bessen confiture
Variatie aan vis, met oa. gerookte zalmfilet, gerookte forelfilet, IJslandse pecheur garnalen,
geserveerd met zachte dille saus.
Plateau met vers gesneden haring met gesnipperde ui
Warm :
Gebraden reepjes varkensfricandeau in zachte roomsaus met een garnituur van
champignons, ui, Provencaalse kruiden en room
Licht gerookte beenham met Cumberlandsaus
Gebraden kipfilet in een zachte roomsaus met diverse groenten, witte wijn en creme fraise
Gebakken kriel met spekjes en groenten
Verder :
Gekookte witte rijst met groentengarnituur.
Passende sauzen.
Bruin en wit stokbrood met kruidenboter