Route en contact
  • Café DITISIT
  • Molenstraat 4
  • 5554 JP Valkenswaard
  • [ T ] 040 204 114 3
  • [ E ] info@cafeditisit.nl
ARRANGEMENTEN
workshop
BBQ 3 DITISLUXE € 17,50 pp

BBQ 3, DITISLUXE              € 21,50 pp

5 stuks vlees/vis PP maar keuze uit 7 soorten:

Sate varkenshaas

Pepersteak

Kalkoenhaas spies

Runderhamburger

Kalkoen biefstuk

Zalm brochette

Gambaspies

 

Sauzen en salades:

Knoflooksaus

Cocktailsaus

Satesaus

Piri-piri saus

Dillesaus

Stokbrood met verse kruidenboter

Gemengde salade 

Aardappel/speksalade

Rundvleessalade

Griekse salade

Hawai salade 

Pastasalade

Vruchtensalade

Supplement: Franse Frietjes 2,00 PP

workshop
Buffet 1 DITISGOED € 13,50 pp

Hollands/Belgische Buffet 1, DITISGOED  € 13,50 PP

Koud :

Luxe rundvleessalade met halve eieren en garnering

Kartoffelsalade met ui, gebakken spek en bieslookringen

Plateau met rolletjes gekookte ham en asperges

Een plateau van gebraden zeeuwse ribfilet met milde knoflooksaus

Visplateau met een salade van zalm, gegarneerd met IJslandse garnalen

Gerookte makreel filet en crab met een krachtige coctailsaus

 

Warm :

Gebraden gehaktballetjes in satesaus

Malse reepjes varkensfricandeau in romige saus met champignons, provinciaalse kruiden en room

 

Verder :

Gekookte witte rijst met groentengarnituur. Bruin en wit stokbrood met kruidenboter

workshop
Buffet 2 DITISMEER € 17,50 pp

Hollands/Belgisch Buffet 2, DITISMEER  € 17,50 PP

Koud :

Aardappel/speksalade met gevulde eieren en garnering

Een grote variatie aan vers gesneden rauwkostsalades met passende dressings

Een plateau met rolletjes beenhesp met daarin een asperge

Gekookte ardennerham, geserveerd met een variatie aan meloen

Kaasplateau met diverse artisane kazen, geserveerd met stroop

Een combinatie van Bourgondische- en Beau berrie pate met bessen confiture

Variatie aan vis, met oa. gerookte zalmfilet, gerookte forelfilet, IJslandse pecheur garnalen,

geserveerd met zachte dille saus.

Plateau met vers gesneden haring met gesnipperde ui

 

Warm :

Gebraden reepjes varkensfricandeau in zachte roomsaus met een garnituur van

champignons, ui, Provencaalse kruiden en room

Licht gerookte beenham met Cumberlandsaus

Gebraden kipfilet in een zachte roomsaus met diverse groenten, witte wijn en creme fraise

Gebakken kriel met spekjes en groenten

 

Verder :

Gekookte witte rijst met groentengarnituur.

Passende sauzen.

Bruin en wit stokbrood met kruidenboter

fb
Nieuwsbrief
Vul hieronder je email adres in en ontvang wekelijks de nieuwsbrief
You have been successfully subscribed
Actie van de maand