Route en contact
  • Café DITISIT
  • Molenstraat 4
  • 5554 JP Valkenswaard
  • [ T ] 040 204 114 3
  • [ E ] info@cafeditisit.nl
INDOOR & OUTDOOR
workshop
Triggertocht € 39,50 pp

Uniek in Nederland : De Trigger !!
 

Het ideale uitstapje voor uw vriendenclub, bedijfsuitje/ personeelsfeest, vrijgezellenfeest of familiedag.

 In een ruim 2,5 uur durende tocht ontdekt u, aan de hand van een “Trigger” fotoboek, de mooiste plekjes in de Brabantse Kempen. 
U vertrekt vanuit het bruisende centrum van Valkenswaard voor een geweldige tocht langs een aantal bezienswaardigheden, op deze manier ontdekt u de prachtige omgeving met al haar natuurgebieden.

 Al dan niet gecombineerd met andere activiteiten, zie www.triggertochten.nl  , bezorgen wij u een geweldige ervaring met onze unieke triggertochten.

De triggertocht is bij uitstek geschikt voor mensen die op rustige wijze Valkenswaard en haar omgeving willen leren kennen.
Voor het ruigere werk adviseren wij u de GoKarts, zie www.fun-gokarts.nl

Een Trigger is nl. een super cabrio driewieler met 2 zitplaatsen. Het is de ideale mix tussen een bromscooter en een auto.
Het biedt het comfort, gemak en veiligheid en rijdt behendig als een scooter.

Triggertocht :
U wordt ontvangen met koffie/ thee en gebak. Een korte uitleg volgt waarna u kunt vertrekken.
Vertrektijden : 10.00 uur en 14.00 uur.

In verband met de drukte tijdens het hoogseizoen adviseren wij groepen om vroegtijdig te reserveren.

 

Heel gezellig om te combineren met een andere activiteit, tussendoor een lunch en als afsluiter bijv. een heerlijke BBQ / Buffet in onze zaak. Vraag daarbij ook naar de mogelijkheid voor drankafkoop
 

workshop
Gokarts va € 55,00 pp

Inleiding en info

GK5 027_1.jpg 1 015_1.jpg GK5 036.jpg GK5 037.jpg
 
Fun & GoKarts organiseert al ruim 7 jaar spectaculaire Off Road ritten in GoKarts door het Brabantse land.

De unieke GoKart is een soort van mini buggy welke op elk terrein kan functioneren en je dus naar mooiste plekjes in de omgeving kan brengen, zowel "on" Road als "off" Road !

Fun & GoKarts organiseert arrangementen voor uw jaarlijkse bedrijfsuitje. Uiterst geschikt voor vriendengroepen, vrijgezellenfeesten voor heren en dames maar zeker niet te vergeten gewoon een leuk dagje uit met de familie.
U wordt in alle arrangementen begeleid door zeer ervaren instructeurs.

Wat is een GoKarts / Buggy ?
Het is een uniek vervoermiddel met kenteken voorzien van een volledige 200 cc automatische viertakt motor.
De bediening hiervan is zeer makkelijk,
U dient enkel maar gas te geven en te remmen. Dit maakt het rijden in GoKarts voor een ieder zeer aantrekkelijk.

Alle GoKarts voldoen aan de wettelijke eisen, en zeker niet te vergeten verzekeringseisen, zodat er met veel plezier over alle wegen gereden kan worden.
U kunt met max. 2 personen plaatsnemen in de GoKart en kan enkel bestuurd worden door personen van 18 jaar of ouder welke in bezit zijn van een geldig rijbewijs B, het zogeheten Autorijbewijs.
Natuurlijk kunnen er ook medepassagiers zonder rijbewijs meerijden, deze mogen dan helaas zelf niet achter het stuur plaatsnemen en rijden.

GoKarts off Road rijden geeft een machtig gevoel, eenmaal geprobeerd en de drang naar meer is niet te stoppen !

Een ieder is inmiddels bekend met het Indoor- Karten, onze GoKarts of Road tochten zorgen zeker voor het overtreffende effect !!

GEGARANDEERD PLEZIER EN EEN ONVERGETELIJKE DAG VOOR DE GEHELE GROEP !!

Voorkom teleurstelling, indien u afhankelijk bent van een bepaalde data !

RESERVEER tijdig in 2012 !!!

 

Heel gezellig om te combineren met een andere activiteit, tussendoor een lunch en als afsluiter bijv. een heerlijke BBQ / Buffet in onze zaak. Vraag daarbij ook naar de mogelijkheid voor drankafkoop

 

workshop
DITISSPORTIEF € 25,50 pp

DITISSPORTIEF       € 25,50 pp

Vertrek per Malpie-Cruiser voor een SPORTIEVE tocht door natuurgebied de Malpie, onderweg bestaat de mogelijkheid om ergens een drankje te nuttigen. De tocht gaat verder naar de kano-instapplaats te Borkel & Schaft, waar men de fietsen inlevert.

Na een korte instructie gaan we per kano stroomafwaarts terug naar de Venbergse Watermolen, het eindpunt van de kanotocht.

Vertrek per bus naar de plaats van ontvangst om onder het genot van een drankje gezellig na te praten over de belevenissen van deze dag.

Heel gezellig om te combineren met een lunch en als afsluiter bijv. een heerlijke BBQ / Buffet in onze zaak. Vraag daarbij ook naar de mogelijkheid voor drankafkoop.

 

fb
Nieuwsbrief
Vul hieronder je email adres in en ontvang wekelijks de nieuwsbrief
You have been successfully subscribed
Actie van de maand